• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Новости и активности

Есенски плодови

На 20 октомври 2017 година, наставничкиот тандем Даниела Стефановска и Хатиџе Мемети ја реализираа активноста под наслов “Есенски плодови” во рамки на Еко секцијата од Годишната програма Нансен. Активноста беше организирана како дел од неделната тема “Хербариум”.